محمدکريم عابدي عضو کميسيون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي در جلسه هفتگي انصار حزبالله به بررسی جریان انحرافی پرداخت که متن کامل آن در پی می آیدما عصاره خلقت را پس از پيامبر اکرم(ص) در وجود مبارک علي(ع) بايد جستجو کنيم. چرا که يدالله، نورالله، امين و حافظ دين خدا و قرآن ناطق، همه و همه اوست و اگر جامعه بشريت به اين سمت برود اوج عزت و صلاح، مصلحت، رفاه و بهشت برين ايجاد ميشود. فرق ميان نظام جمهوري اسلامي ايران با کشوري مثل عربستان در چيست؟ چرا که آنها بيشتر از ما قرآن ميخوانند، تفاوت در اين است که آنها علي(ع) ندارند، يعني بيولي و ولايتند و به همين جهت در دام و چنگال اسلام آمريکايي افتادهاند و استخوانهايشان هم خرد ميشود.
مباني اعتقادي در ايمان به خداي سبحان در رأس هرم قرار گرفته است. همچنين ايمان به پيامبر در ضلع ديگر و بعد جهاد در راه خدا که عصاره و اسوه و چکيده آن همان اميرالمؤمنين(ع) و ياوران نبي(ص) هستند قرار دارند و در حقيقت جهاد اوج قله اسلام است و از طرفي در فطرت انسان قرار دارد و يکي از فروع دين ما نيز محسوب ميشود.
مؤمن به معناي واقعي، در شب اول قبر پنج نور به سراغش ميآيند.۱- نماز ۲- روزه ۳- حج ۴- جهاد و يک نور بسيار روشنتري بالاي سينه مؤمن قرار ميگيرد که از همه نورانيتر است. اين همان نور ولايت است که هم جهان هستي و هم جهان آخرت را منوّر ميکند. به همين دليل قرآن کريم ميفرمايد: «يريدون ليطفئوا نورالله بافواههم و الله متم نوره و لو کره الکافرون» کافران ميخواهند اين نور خدا را - که عصاره آن ولايت است - با دهانشان خاموش کنند.
مثلث شوم و شيطاني استکبار پس براي اينکه نور الهي و نور ولايت جهان را نوراني کند و براي اينکه بتوانيم اين نداي اسلام ناب محمدي را که برگرفته از کتاب الله و عترت رسولالله(ص) است در جهان گسترش بدهيم، رسالت بزرگي داريم. الان مثلثي در دنياست که به مثلث شيطاني معروف است. مثلثي که در هر نقطه دنيا عامل قتل عام، جنايت، ترور و وحشت و نقض حقوق بشر است. اين مثلث به مثلث شوم استکبار شهرت داد. اين مثلث سه ضلع دارد يک ضلع آن آمريکا و ضلع ديگر روباه خبيث استکبار که آمريکا را هم بازي ميدهد انگليس و ضلع ديگر آن صهيونيسم است. همانها که لابي و قبلهشان در نيويورک است و آيپک قبله صهيونيستها است.
کتابي هست به نام «دنيا در دست و ملعبه يهود» که در دهه ۶۰ از کتابخانه کرملين دزديده و ترجمه شد و در دسترس جوانهاي آن زمان قرار گرفت. من همان زمان اين کتاب را خواندم. در آنجا عمق مثلث شوم به صورت دقيق تشريح شده است. اين مثلث شوم در همه جاي دنيا هست؛ در افغانستان، عراق و در کشتارهاي يمن، بحرين و ليبي و سوريه حضور دارد و جنايت ميکند و حقوق بشر را بازيچه اعمال ننگين خويش قرار داده است؛ چرا که رسانهها را در اختيار دارد.
در يکي از پروتکلهاي اين کتاب آمده است که هر کس رسانهها را در اختيار داشته باشد او برنده است و الان هم بزرگترين رسانههاي جهان در دست يهود و صهيونيستها قرار دارد. بنابراين با کمي دقت ردپاي اين مثلث را در گروه طالبان، القاعده و پژاک و انجمن حجتيه، جريان انحرافي و فتنه و منافقين مشاهده ميکنيم. امروز هم به نوع ديگر، انقلاب ما از فتنه و فتنهگري و انحراف مصون نيست؛ براي اينکه آن مثلث شوم مصمم است که نور خدا را خاموش کند.
ما در مقوله امربهمعروف و نهيازمنکر موظفيم مثلث شوم استکبار را به جهان بشناسانيم.
بنده معتقدم که مثلث شوم ديگري پيش از فتنه سال ۱۳۸۸ در انقلاب ما از حياط خلوتهاي ما سوء استفاده کرده است. البته عدد مهمي به شمار نميآيند ولي چون در جايگاههايي قرار گرفتهاند که قدرت و ثروت آنجاست، اين است که کمي نگراني ايجاد کرده است و امروز نقل محافل شده است.
راهکار مبارزه با مثلث شوم بر اصحاب رسانه است که بر مبناي راه امام حسين(ع) که امربهمعروف و نهيازمنکر است، عمل کنند. ما هم اگر واقعاً پيرو واقعي آن حضرت هستيم، با وجود ۲۱۷ هزار شهيد که فقط در جنگ تحميلي داديم و صدها هزار جانباز و آزاده و خانواده شهيد و ايثارگر، نبايد اجازه دهيم که افرادي بيايند و پايشان را روي اين خونهاي پاک بگذارند. هر کسي بخواهد به اين حريم دست درازي کند، بايد بداند که يقيناً دست او قطع خواهد شد و به سقوط کشيده ميشود.
امروز نبايد کسي پيدا شود و به گونهاي رفتار کند که حتي فتنهگرها و اصلاحطلبها هم از او حمايت کنند و از او خوششان بيايد و لبخند بزنند. ما مطالبي را از اين آقايان داريم که واقعاً وحشتناک و بيانگر نوعي تفکر الحادي است. حالا چرا اسم آن يکي را در سال ۸۸، فتنه گذاشتيم و اسم اين را انحراف گذاشتند خود نکتهاي است.
از مجلس شوراي اسلامي که در رأس امور است ۲۱۴ نماينده مجلس به خاطر شعارهاي رئيس جمهور محترم مبني بر احياي راه امام که خدشهدار شده بود و اينکه ما راه رجايي را ادامه ميدهيم و با ثروتمندان و قدرتمندان مبارزه ميکنيم و ميخواهيم اسلام ناب و ولايت فقيه در رأس امور باشد و پشت سر ولايت هستيم و در ستيز با ظالمان در داخل و خارج و يار ستمديدگان هستيم، يک هفته مانده به انتخابات دوره دهم، از رياست جمهوري آقاي دکتر احمدينژاد حمايت کردند. هفته بعد که انتخابات تمام شد و فتنهگران شعار دروغين تقلب در انتخابات را دادند و از قانون تبعيت نکردند ۲۳۲ نماينده بيانيه دادند و از سلامت انتخابات دفاع کردند.
اما سران فتنه يک دفعه متوجه شدند که در توري به نام تور مخملي که استکبار پهن کرده تا انقلاب ما را به زير بکشد و به ستون خيمه انقلاب يعني ولايت فقيه صدمه جدّي برساند، گرفتار شدهاند و چون لجاج شيطانگونه هم به آنها اجازه نداد از ملت و از ولي فقيه عذرخواهي کنند - و الا ممکن بود ملت آنان را ببخشد - ديگر نتوانستند نجات پيدا کنند.
پس چون آن مثلث استکباري اين تور را پهن کرده بود، فتنه ناميده شد که ميخواستند بدين وسيله حلقههاي ثروت و قدرت را به هم گره بزنند تا نوعي ديکتاتوري آل سعود و آل خليفه و مبارک پديدار شود.
منشاء انحراف کجاست؟ در مملکت ما پس از انقلاب اين حلقهها با وجود اينکه در مقاطعي کمي به هم نزديک شدند اما هرگز به يکديگر گره نخوردند. اما انحراف، از کجا شروع شد؟
البته در دولت نهم الحق خدمت شد و در دولت دهم هم خدمات ادامه دارد و ما نبايد ناسپاسي کنيم و واقعا ما از آقاي دکتر احمدينژاد تشکر ميکنيم چون شب و روز خويش را براي خدمت به محرومين گذاشته است، ولي ممکن است به علت مشغله زياد يا واقعا به سبب قوي بودن آن مثلث فوقالذکر در حياط خلوتها يک زاويه انحرافي گرفته شده است و اين زاويه نسبت به خط رهبري نظام و عبور از قوانين و همه ارزشهاي نظام و توهين به نظام و ملت بوده است.
من گواهي ميدهم جوانان امروز ما بسيار دقيقتر و هوشمندتر از نسل گذشته هستند و لذا در تور انحراف نميافتند. حالا جريان انحرافي همه سرمايهاش را در سبد جوانان گذاشته و فکر ميکند که جوانان را ميتواند با شعارهاي فريبنده انحرافي خود در تور بيندازد. لذا به صراحت ميگويند آن آقاياني که جلوي موسيقي را ميگيرند درک ندارند و به اين وسيله اصول اصيل انقلاب را زير سوال ميبرند.
البته شعارهايشان خيلي فريبنده است؛ چرا که همانطور که به زور نميتوان چادر را از سر زنان برداشت چنانچه رضاشاه نتوانست، به زور هم نميشود چادر سر زنان کرد؛ ولي با معنويت و عقل که ميتوان اين کار را کرد. شما اگر فرزندان را با محبت و رأفت و عزت اسلامي بار بياوريد در جامعه مصون خواهند بود.
من به منزل شخص متديني رفته بودم، ديدم که فارسيوان را از ماهواره تماشا ميکنند! گفتم: اين چيه؟ گفت: حالا يک سرگرمي است. گفتم: بدبخت! تو داري فرزندان خود را شکار ميکني و حواست نيست.
اين شعارها، شعارهاي آن مثلث است. اين مثلث شوم انحراف، شعارهايي را داده است که اگر اين شعارها در جامعه پخش شود، قطعا قوه قضائيه تکليف اينها را روشن خواهد کرد و اجازه نخواهد داد که ارزشهاي نظام اسلامي و خون شهدا بازيچه يک عده دنياطلب و هوسباز قرار بگيرد.
لذا انحراف جايي در انقلاب اسلامي ندارد، حالا چه اسمش عرفانهاي کاذب باشد و چه شيطانپرستي و بهائيت و اباحهگري و سکولاريزم و حجتيه باشد. اينها همه محصول انگليس و همان مثلث استکبار است؛ چرا که آنها دينسازي کردهاند.
شما اگر تاريخچه حجتيه را مطالعه کنيد ميبينيد که تنها فرقهاي است که دو کشور باهم اين را ايجاد کردند. آقاخان در هند و پاکستان هنوز که هنوز است طرفدار دارد و هموزن خودش به او طلا ميدهند. هتلهاي کانتينانتال مال اوست. در انگليس کيف خودش را ميکند.
انحراف فکري و ديني جوانان هدف مثلث شوم انحراف لذا بايد بسيار دقيق باشيم که سرچشمه زلال شجره طيبه را گلآلود نکنند. اين چشمه زلال ولايت و قرآن کريم بايد مرزش با شجره خبيثه هميشه جدا باشد و نيايند گنجشک را به جاي قناري به جوان ما بدهند. مگر همين شرکتهاي هرمي با فريب جوانان ما، ميلياردها دلار پول اين مملکت را تاراج نکردند؟ اين هم يک نوع انحراف است. چقدر جواناني را بدبخت کردند و سرمايه اندک آنان را چاپيدند و بردند! اينها هم ميخواهند سرمايه ديني جوانان ما را به يغما ببرند.
اسلام همه چيزش کامل است. هنرش کامل، سيستم گفتمانش بهترين، عقلانيت و معنويت آن بهترين است و عرفانش بهترين عرفان جهان است. عرفان حضرت امام(ره) جهان را مسخّر کرده است. همچنانکه عرفان نبي گرامي اسلام(ص) پس از ۱۴۰۰ سال با الله اکبر و لاالهالاالله و محمد رسولالله جهان را مسخّر کرده است.
اخيرا رئيس الازهر مطلبي را بيان کرد که واقعا غوغاست. او گفت: «من اولتيماتوم ميدهم به شيوخ عرب که خرجتان را از آمريکا جدا کنيد، شما به ملت خويش پشت کردهايد. امروز اسلام بر الازهر حاکميت پيدا کرده است.»
اينها درست است. ما نبايد امروز به اتحاديه اروپايي که سونامي اقتصادي کمرشان را ميشکند، اهميت بدهيم وبايد بهترين اتحاديه عرفاني و معنوي، اقتصادي، سياسي، نظامي را در جهان اسلام داشته باشيم. چرا کشورهاي مصر، سوريه، ترکيه، ايران، لبنان و عراق و بقيه نبايد دور هم جمع شوند و اتحاديهاي تاسيس کنند و بقيه کشورها هم به اينها بپيوندند و ما قدرت واقعي جهان اسلام را به رخ جهانيان بکشانيم؟ همچنانکه انقلاب ما به رخ جهانيان کشيد.
دشمن تلاش کرد که با مسايل اقتصادي حد اعلاي فشارها را به ملت ما وارد کند. رهبر فرزانه انقلاب که سکاندار کشتي نظام هستند و الحق والانصاف کشور را از همه طوفانها و بحرانها به سلامتي عبور دادهاند، هر سال را يک نامي گذاشتند و امسال را سال جهاد اقتصادي ناميدند. اين واژه معناي بسيار فراگيري دارد و فراگير بودن آن اول به اين است که ما همه جهادگونه صرفهجويي کنيم.
از قانون هدفمند کردن يارانهها در کشور امروز گزارشي در مجلس داده شد که هم نقاط مثبت و هم آسيبها را مطرح کرده بود که همه از آن استقبال کردند. اين جهاد اقتصادي با هدفمندي يارانهها آغاز شده است ولي همه آن نيست. ما هفت موضوع ديگر داريم که دولت بايد آنها را اصلاح کند.
لزوم هوشمندي دولت در قانون هدفمندي يارانهها بنده يکي از مدافعين هدفمند کردن يارانهها چه در جلسات علني و چه غيرعلني مجلس بودهام و در هيات دولت اولين جلسهاي که به پيشنهاد ما برگزار شد و فراکسيون مناطق محروم مجلس - که بنده نايب رئيس آن هستم ـ و جمعي از نمايندگان که حدود ۱۳۰ نفر ميشدند در نيمه ماه مبارک رمضان سال ۱۳۸۸ با حضور آقاي رئيس جمهور و ديگر وزرا تشکيل جلسه داد و اين طرح تشريح شد، بنده به عنوان اولين سخنران از آن دفاع کردم؛ چون باورمان اين بودو الان هم هست که با هدفمند کردن يارانهها ما ميتوانيم موتور توسعه کشور را سرعت دهيم. اما هدفمند کردن يارانهها اين نيست که ما رقمي را بين همه به طور يکنواخت تقسيم کنيم. هدفمند کردن يارانهها يک قانون راهبردي و قوي است که بايد هوشمندانه دولت آن را پياده کند و قطعا هم مجلس و هم قوه قضائيه و از همه مهمتر مقام معظم رهبري حامي اين قانون هستند.
امسال ما بايد جلوي قاچاق کالا را بگيريم. ما در فراکسيون فرهيختگان بحثهاي زيادي داشتيم و به اين نتيجه رسيديم که بايد استاندارد ملي تعريف کنيم يعني اگر خودکار يا يخچال وارد ميشود حالا از هر کشوري که باشد بايد در مبداء ورود کارشناسان استاندارد ما کيفيت آن را بررسي کرده و مهر ورود بزنند و مردم هم اين مهر استاندارد را بشناسند. و بدون مهر استاندارد هيچ کالايي مجوز ورود نداشته باشد.
از طرفي ديگر اصلاح قانون گمرکات کشور ضرورت دارد؛ چرا که کالاي قاچاق نتواند وارد شود؛ همينطور اصلاح قانون بانکها، مالياتها و بيمهها.
شما ميدانيد ما تا قبل از دولت نهم حدود ۷۸ نوع بيمه در کشور داشتيم که اتفاقا در سفري خدمت آقاي احمدينژاد همين بحث را داشتيم. بحث اين بود که بيمهها يکنواخت شود. الان وزارت نفت و وزارت خارجه، بانکها، نيروهاي مسلح، شهرداريها هر کدام يک نوع بيمه دارند. ما در نهايت بايد اينها را به يک يا دو بيمه کاهش دهيم و مردم را از دارو، درمان و پول جدا کنيم. يعني همه تحت پوشش سلامت باشند و پولي در اين قضايا پرداخت نشود.
ايشان هم تاييد کردند و گفتند ما بايد قدم به قدم گام برداريم و الان تعداد بيمهها به ۱۷ بيمه کاهش يافته است و بايد حداقل تا پايان دولت دهم به ۲ يا ۳ بيمه کاهش پيدا کند که عدالت اجتماعي برقرار شود و همه از نهضت سلامت برخوردار شوند.
براي اينکه ما بتوانيم در جهاد اقتصادي گام بلندي را برداريم، بايد شعاري را که در مبارزه با مفاسد اقتصادي داريم پيگيري کنيم؛ به خصوص دبيرخانه و مسئولين آن که با جهاد اقتصادي سر و کار دارند.
ضرورت جديت سران قوا در مبارزه با مفاسد اقتصادي هم از طرف حضرت امام(ره) و هم از طرف مقام معظم رهبري فرمان مبارزه با مفاسد اقتصادي خطاب به سران قوا صادر شده است تا در اين زمينه با همکاري يکديگر گام بردارند. طبق آخرين اطلاعاتي که داريم اسامي حدود ۲۵۰ نفر از مفسدين اقتصادي جهت رسيدگي توسط رئيس جمهور به قوه قضائيه اعلام شده است ولي محاکمات قوي وقدري را شاهد نبودهايم، از طرفي شنيدهايم که فلان تاراجگر نفت فرار کرده است، فلان آقايي که فلان ثروتهاي بادآورده به جيب زده بود از کشور خارج شده است. اگر آقايان محاکمات و مبارزاتي در اين زمينه دارند حتما بيايند به مجلس گزارش دهند تا ما هم متوجه شويم.
پس يکي از جهات جهاد اقتصادي ما اين است که جلوي ثروتهاي بادآورده را که يک عده ويژهخوار دنبال چپاول و تصرف آن هستند بگيريم. چرا ما بايد اسماءالله و اسماء متبرکه را بر روي صندوقهايي که قطعا بعضي از آنان نزولخواري آن هم با سودهاي کلان ۴۰-۵۰ درصد ميکنند نظارهگر باشيم؟ از طرف ديگر من صندوقي را ميشناسم که به نام مبارک حضرت زهرا(س) مزين است که حتي يک ريال هم سود نميگيرد و سالهاست خوشنام ميدرخشد و ميلياردها ريال جا به جا ميکند و مردم هم به آن اعتماد کامل دارند. بنده افرادي را که جهت اخذ وام به اين صندوق معرفي کردهام، ديدهام بدون گير و دار به آنها وام دادهاند. چطور شد که اين صندوق ميتواند پايدار باشد و مورد اعتماد بازار و مجلس و همه باشد ولي صندوقهاي ديگر به آن تمسک نجويند؟ مگر ما نميگوييم که اقتصاد ما اقتصاد اسلامي باشد؟ پس جهاد اقتصادي را ما بايد از بانکها و صندوقها شروع کنيم. نه اينکه افرادي پيدا شوند که تحت پوشش اين صندوقها هر کاري که دلشان ميخواهد بکنند.
ما همه ملت موظفيم، همچنانکه بايد سربازان گمنام امام زمان(عج) را ياري دهيم و خداوند هم آنان را ياري ميکند بايد در بحث مفاسد اقتصادي حساس باشيم و هر جا اطلاع داريم که شخصي زمينخواري ميکند و سرمايههاي ملي را چپاول ميکند، به دستاندرکاران اطلاع بدهيم تا جلوي آن را بگيرند.
به هر حال قوه قضائيه هم در اين زمينه حرکت جديدي شروع کرده و انشاءالله اميدواريم که در بحث جهاد اقتصادي هر سه قوه خوش بدرخشند و در نهايت ملت هم کمک کنند. در کل در موضوع جهاد اقتصادي و در اين سه ماه که از سال ۹۰ ميگذرد، کارنامه مقبولي نداريم يعني جلوي مقام معظم رهبري حرفي نداريم که بزنيم. ولي در ديداري که با نمايندگان محترم مجلس خدمت ايشان بوديم، ايشان بياناتي را فرمودند که براي همه فرض بود از جمله اينکه انتخابات احترام دارد مبادا به انتخابات کساني بخواهند خدشه وارد کنند. چرا که الان کساني طمع کردهاند و خيز برداشتهاند . البته به جايي نميرسند چون ملت هوشيار است و فريب اينها را نميخورند.
دوم فرمودند: آقاياني که ميخواهيد کانديدا شويد مبادا به عوامل قدرت و ثروت تکيه بزنيد. نمايندهاي که با پول يک ثروتمند به مجلس بيايد اين مفت نميارزد. لذا بايد نماينده خودش بر مبناي ارزشهاي نظام، علم و تجربه، فهم، تقوا، زهد و توانمنديهايي که دارد به خانه ملت بيايد. پس ملت بايد هوشيار باشند و رسانهها اين موضوع را در عمق جامعه نشان بدهند.
جمعبندي عرايض بنده ابتدا در بحث مثلث شوم استکبار بود که آمريکا، انگليس و صهيونيستها هستند و هر جا جنايت، فساد و خونريزي و قتل عام هست، ردپايي از اينها شاهد هستيم.
دوم فتنه و انحراف را تشريح کرديم و گفتيم در فتنه و انحراف هم ما يک مثلثي را ميبينيم که به آن متصل هستند، چه اديان انحرافي و چه جنگيري و چه موضوعات ديگر که البته تعدادي در اين زمينه دستگير شدهاند و ما اميدواريم قوه قضائيه هر چه سريعتر تکليف آنها را روشن کند و تنوير اذهان مردم را در راس امور گذاشته و مردم را از اين نگراني خارج کند.
ضرورت حرکتهاي جهادگونه در صنعت و کشاورزي و اشتغال در موضوع جهاد اقتصادي هم مجلس و هم نمايندگان مصمم هستند که ما امسال در اين زمينه بتوانيم در صنعت و کشاورزي خودکفايي، اشتغالزايي و حرکتي جهادگونه داشته باشيم. آقاي رئيس جمهور در اولين ديدار نمايندگان مجلس گفتند که پارسال ما يک ميليون و ۶۰۰ هزار شغل ايجاد کرديم. و چون بنده عضو شوراي اشتغال دو استان هستم، اين آمار را در مجموع و کلان صحيح ميدانم، البته ممکن است در بعضي جاها تخلفاتي باشد.
ايشان امسال گفتند ما ميخواهيم ۵/۲ ميليون شغل ايجاد کنيم. به نظر بنده اين شدني است چون بودجه آن موجود است؛ چرا که ما در صندوق ذخيره ارزي۱۶ ميليارد دلار پول داريم که حاصل صرفهجويي سال گذشته است و اين تا ۳۲ ميليارد دلار قابل افزايش است. ما اگر مبلغ کلاني را در بازار صنعت و اشتغالزايي جوانان و کشاورزي تزريق کنيم، ممکن است حتي بيشتر از اين آمار هم شغل ايجاد شود. امروزه ما توانستهايم در بخش معدن در بسياري از زمينهها از جمله زغال سنگ و سنگآهن به خودکفايي برسيم. اين در حالي است که ما در سنگآهن صادرات داريم و حدود ۷۰ ميليون تن زغال سنگ هم صادر کرديم. شاخصههاي توسعه و پيشرفت ما شاخصههاي مقبولي است.
به طور کلي در بحث توليد علم، جزء بيست کشور اول دنيا شدهايم. ما بايد در جوّي آرام، امنيت رواني مردم را تامين کنيم و بعد جوانان هم به صحنه اشتغال و کارآفريني و توليد با کيفيت و خودکفايي بروند.